Zakład Doskonalenia Zawodowego
Katowice
Zespół Szkół w Żywcu
Menu
REKRUTACJA 2024/2025
Rekrutacja elektroniczna VULCAN
TERMINY REKRUTACJI 2024/2025
Podanie o przyjęcie do szkoły
Zapisz się na naszej stronie
Warunki przyjęcia do szkoły
OPIS SZKÓŁ I KIERUNKÓW KSZTAŁCENIA
BRANŻOWA SZKOŁA I stopnia
-Mechanik pojazdów kolejowych
- Kucharz
- Fryzjer
TECHNIKUM
- Technik transportu kolejowego
- Technik informatyk
KWALIFIKACYJNE KURSY ZAWODOWE
PROJEKTY
ERASMUS + 2022
Projekt "Lepszy start w zawodową przyszłość" 2018-2020
PROJEKT "KUCHARZ DOSKONAŁY"
Priorytet 3 „Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa”
LEONARDO DA VINCI
O SZKOLE
Statut Branżowej Szkoły I stopnia
standardy-ochrony-maloletnich
Program EKOczynni
Dziennik elektroniczny LIBRUS
BIULETYN INFORMACYJNY
BAZA DYDAKTYCZNA
UPRAWNIENIA / CERTYFIKATY DLA UCZNIÓW
REGULAMIN PRZYZNAWANIA STYPENDIUM
NASI PARTNERZY
FILMY O SZKOLE I WEBINARIA
KONTAKT
REKRUTACJA 2024/2025
Rekrutacja elektroniczna VULCAN
TERMINY REKRUTACJI 2024/2025
Podanie o przyjęcie do szkoły
Zapisz się na naszej stronie
Warunki przyjęcia do szkoły
OPIS SZKÓŁ I KIERUNKÓW KSZTAŁCENIA
BRANŻOWA SZKOŁA I stopnia
-Mechanik pojazdów kolejowych
- Kucharz
- Fryzjer
TECHNIKUM
- Technik transportu kolejowego
- Technik informatyk
KWALIFIKACYJNE KURSY ZAWODOWE
PROJEKTY
ERASMUS + 2022
Projekt "Lepszy start w zawodową przyszłość" 2018-2020
PROJEKT "KUCHARZ DOSKONAŁY"
Priorytet 3 „Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa”
LEONARDO DA VINCI
O SZKOLE
Statut Branżowej Szkoły I stopnia
standardy-ochrony-maloletnich
Program EKOczynni
Dziennik elektroniczny LIBRUS
BIULETYN INFORMACYJNY
BAZA DYDAKTYCZNA
UPRAWNIENIA / CERTYFIKATY DLA UCZNIÓW
REGULAMIN PRZYZNAWANIA STYPENDIUM
NASI PARTNERZY
FILMY O SZKOLE I WEBINARIA
KONTAKT
Strona główna
»
Aktualności
Pozostałe Aktualności
Projekt "Praktyki europejskie szansą na rozwój zawodowy"
Projekt "Praktyki europejskie szansą na rozwój zawodowy"
25.01.2018
"Śniadanie daje moc"
"Śniadanie daje moc"
3.11.2017
Program "Bezpieczna +"
Program "Bezpieczna +"
28.09.2017
Projekt " Praktyki europejskie szansą na rozwój zawodowy" ERASMUS +
Projekt " Praktyki europejskie szansą na rozwój zawodowy" ERASMUS +
20.09.2017
Konkurs gastronomiczny-Kuchnia hiszpańska Projekt 2016-1-PL01-KA102-023400
Konkurs gastronomiczny-Kuchnia hiszpańska Projekt 2016-1-PL01-KA102-023400
1.06.2017
Zawodowo znaczy DOBRZE ...
Zawodowo znaczy DOBRZE ...
30.05.2017
Projekt "Hiszpańskie smaki"
Projekt "Hiszpańskie smaki"
11.04.2017
Otwarcie pracowni obróbki skrawaniem „Edukacja bliżej praktyki w Żywcu”
Otwarcie pracowni obróbki skrawaniem „Edukacja bliżej praktyki w Żywcu”
7.04.2017
Projekt „Edukacja bliżej praktyki w Żywcu”
Projekt „Edukacja bliżej praktyki w Żywcu”
22.02.2017
⇤ Pierwsza
« Poprzednia
…
10
11
12
13
Następna »
Ostatnia ⇥